Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Články


Recept: Rychle měkké medové perníčky

Medové perníčky, spolu s lineckými kolečky, řadíme mezi první cukroví, které pečeme na Vánoce. Všeobecně se doporučuje péct medové perníčky tři týdny před Vánoci, aby měly dostatek času na uležení. V plánu vánočního pečení zaujímají první místo.

Číst více »

Recept: Americký dýňový koláč

Dýňový koláč se obvykle připravuje v období, kdy je dýně na vrcholu sezóny. Tedy na podzim a na začátku zimy. Dýně je symbolem doby sklizně, navíc dlouho vydrží. Přinášíme vám recept na vláčný dýňový koláč.

 

Číst více »

Recept: Hrníčkový hruškový koláč

Podzim je v plném proudu. Přišel čas na zpracování sezónního ovoce, jako jsou jablka a hrušky. Nezáleží na tom, jestli jsou z vaší zahrady, ze supermarketu nebo od lesa. Podzimní malvice jsou vhodné k mnoha způsobům zpracování. 

Číst více »

Recept: Rychlá hrnková bublanina

Během letního období máme možnost pro pečení využít velké množství čerstvého ovoce ze zahrádky nebo z lesa. Pokud nejste zrovna majiteli ovocné plantáže nebo nemáte možnost dojít si nasbírat lesní plody, vůbec nic se neděje. V supermarketech jen k dostání velké množství různých druhů ovoce téměř celoročně. Vzhledem k tomu, že v létě bývá velké horko a o kuchyni to, v tomto období platí dvojnásob, každá hospodyňka se snaží vařit či péci podle receptů, které jsou jednoduché a rychlé. A to recept na tuto hrnkovou bublanin rozhodně je.

Číst více »

Jak nejjednodušeji nazdobit dort aneb Lepení jedlého papíru

Chystáte se upéct dort na dětskou oslavu a nejste si jistí, jestli se vám s pomocí modelovací hmoty či marcipánu podaří vystihnout věrnou podobu oblíbených pohádkových hrdinů? Nebo chcete překvapit oslavence jeho vlastní fotografií umístěnou na horní ploše dortu? Elegantním řešením je v tomto případě dekorování jedlým papírem.

Číst více »

Jak správně skladovat vánoční cukroví

Od kamarádky jste dostala osvědčený recept na výborné perníčky, přesně jste dodržela postup, dala správný poměr surovin, přesto je cukroví stále tvrdé, a do Štědrého dne zbývá už jen pár dnů. Kde jste udělala chybu? A dá se s tím ještě něco dělat? Máme pro vás tipy, jak skladovat cukroví, aby bylo přesně takové, jaké má být. Tedy chutné, vláčné, voňavé.

Číst více »

Desatero úspěšného pečení vánočního cukroví

Pečení cukroví k Vánocům neodmyslitelně patří. Vůně perníčků či vanilkových rohlíčků, která prostoupí celým bytem, navodí tu správnou atmosféru, vykrajování těsta a zdobení cukroví je pak činností, která dokáže zahnat každodenní malé starosti, neboť na tuto pečlivou, mravenčí práci je potřeba se plně koncentrovat. Aby se naše snaha odrazila i na výsledku a my nelamentovali nad nepovedenými kousky cukroví, je dobré se držet rad, které doporučují jak odborníci, tak i naše maminky a babičky.  

Číst více »

Co dát dětem do balíčku od Mikuláše

Rok se s rokem sešel a na dveře nám zase brzo zaklepe Mikuláš se svým doprovodem. Ať už máme doma batole, nebo školáka, vyvstává před námi klasická otázka, čím naplnit balíčky, tak abychom potomky potěšili, překvapili, ale zároveň je „nepřecukrovali“.

Číst více »

Připravte se na Vánoce včas! Kdy co péct a jaké pomocníky vybrat?

Pečení cukroví je v Česku jednou z velkých vánočních tradic. Stihnout však 10 druhů během jednoho víkendu týden před svátky je nemožné, proto je důležité si vše předem dobře naplánovat. Některé druhy cukroví totiž potřebují dostatečný čas, aby se před servírováním hezky rozležely. Celý proces se také neobejde bez správných pomocníků, a proto vám přinášíme tipy, kdy ideálně s veškerou přípravou začít a co k tomuto sladkému kouzlení budete potřebovat.

Číst více »

Kolik si účtovat za dorty? Recept na stanovení ceny

U trouby jste jako doma. S marcipánem umíte doslova divy. Zkrátka, svůj koníček jste dovedli téměř k dokonalosti a směle se můžete měřit s profesionály. A tak není divu, že právě nadešel den, kdy jste dostali otázku „Upekl/a bys i pro mě?“. První pocity radosti a hrdosti vystřídají obavy. Když překonáte i je, uvědomíte si, že vlastně netušíte, o kolik peněz si máte říct. Kolik je tak akorát, moc, ani málo?  Stanovení ceny je složitý a nelehký úkol. Abychom vám jej usnadnili, přinášíme jednoduchý recept, jak cenu poskládat.

Číst více »




Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.