Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C. V naší nabídce naleznete dostatečné množství kvalitních čokolád, které využijete nejen na potahování moučníků ale i na výrobu pralinek - bonbonů.
Složení výrobku:
Složení této 58% čokolády je : kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor - sojový lecitin E322, aroma.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 500 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2342 kJ |
Energetická hodnota | 560 kcal |
Tuky | 38.2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 23.6 g |
Sacharidy | 45.4 g |
- z toho cukry | 40 g |
Bílkoviny | 5.6 g |
Vlákniny | 7.3 g |