🎄🎁Objednejte zboží skladem do 19.12. do 11 hod a stihnete doručení do Vánoc 🎁🎄
Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Čokoláda belgická hořká 70% - 250 g

Čokoláda  belgická hořká 70% - 250 g
Akce

Čokoládový výrobek vynikající kvality, 70% kakaa

Výrobce: Callebaut

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

174 Kč

Kód produktu: CP12808412

Kategorie: Čokolády

Popis produktu

Čokoládový výrobek vynikající kvality, 70% kakaa, vhodná též k výrobě modelovací čokolády, na korpusy čokoládových pralinek. Hmotnost 250 g, malé pecičky.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníž. obsh. tuku, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

  • energie 2255 kJ/539 kcal
  • tuky  29 g
  • z toho: nasycené  28 g
  • sacharidy 31 g
  • z toho cukry  26 g
  • proteiny  8,8 g
  • sůl 0,02 g

1. Zahřívání (Heating):

Čokoládu je třeba zahřát na teplotu 45–50 °C (113–122 °F).

2. Krystalizační křivka (Crystallization Curve):

Teplotu čokolády snížit na 27 °C (80.6 °F), poté ji znovu zvýšit na 31–32 °C (87.8–89.6 °F).

Pro správnou krystalizaci je třeba dodržet tento postup.

3. Chlazení (Cooling) a práce s čokoládou:

Odlévání forem (Moulding): Teplota čokolády při formování by měla být 12 °C (53.6 °F), místnost by měla mít teplotu 8 °C (46.4 °F).

Polévání a máčení (Enrobing): Teplota čokolády by měla být 18 °C (64.4 °F), místnost by měla mít teplotu 14 °C (57.2 °F).

Poslední část se týká skladování, které doporučuje udržovat čokoládu při teplotě mezi 12–20 °C (48–68 °F).

Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění  nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.

ParametrPopis
Váha 250 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Čokoládové zdobení Twister Marble - mramor 50 g

Čokoládové zdobení Twister Marble - mramor 50 g

Čokoládová dekorace v podobě jemných kónicky  vinutých trubiček v mramorovém provedení, délka 55 mm tloušťka v nejširší…

Máme na skladě
95 Kč
Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg

Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg

Prémiová italská čokoláda v peckách.

Zboží není dostupné
1 535 Kč
Výhodné balení
Srdíčko z ruby čokolády

Srdíčko z ruby čokolády

Růžové čokoládové srdce z ruby čokolády.

Máme na skladě
53 Kč