Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg
Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená
syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141,
E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal)
Tuky: 21,8 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g
Sacharidy: 71,7 g
z toho cukry: 56,5 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 1,6 g
Sůl: 0,8 g
Karina1000 g na 500 g vody. Směs promíchejte s vodou a nechte 20 minut odležet. Po promíchání spojte se smetanou, rostlinným krémem nebo máslem podle požadované receptury
| Parametr | Popis |
|---|---|
| Váha | 1000 g |
| Příchuť (aroma) | Pistácie |
CZ

Black Friday 2025
Cukrářské potřeby
Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny
Potřeby na pečení
Zmrzliny
Stolování
Kuchyňské potřeby
Domácí potřeby
Oslavy a party dekorace
Papírnictví
Poukazy
Zdraví a krása
Podle téma


