Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu.
Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka,
rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141,
E101), pšeničná mouka.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal)
Tuky: 21,6 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g
Sacharidy: 73,1 g
z toho cukry: 60,1 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 1,1 g
Sůl: 0,3 g
Karina 1000g + pitná voda 500g
Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Hruška |