Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg
Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka,
rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná
mouka, barvivo (E101).
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal)
Tuky: 21,6 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g
Sacharidy: 73,1 g
z toho cukry: 60,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 1,1 g
Sůl: 0,3 g
Platnost
Karina 1000g + pitná voda 500g
Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Ananas |