Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky).
Karina 1000g + pitná voda 500g
Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Složení výrobku:Složení: Cukr, pražená arašídová drť, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, karamelizovaný cukr,
sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rýžová mouka, zahušťovadlo (E401), rostlinný tuk
(plně ztužený kokosový), emulgátor (E472a), aroma (s lupinou), barvivo (E150c), sůl.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Arašídy |