Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty.
Množství: 1 kg
Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence.
Pečení:
- věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut
- větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy
Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222.
Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 15000 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Obiloviny obsahující lepek, Podzemnice olejná (arašídy), Skořápkové plody (mandle, ořechy), Sójové boby (sója), Vejce |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1743 kJ |
Energetická hodnota | 417 kcal |
Tuky | 14.5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 9.2 g |
Sacharidy | 56.3 g |
- z toho cukry | 4.7 g |
Bílkoviny | 14.4 g |
Vlákniny | 2.4 g |
Sůl | 1.5 g |