Pravý holandský marcipán příjemné mandlové chuti a vůně v poměru 1:3 skvělý na potahování v tomto provedení přichází již vybělený. Skvěle se tedy hodí na svatební dorty, ale i modelování květin bez nutnosti dodatečného bělení.
Marcipán se dobře zpracovává a to i v případě zatvrdnutí.
Optimální pracovní teplota 21° C.
Složení výrobku:
Cukr, mandle 25%, stabilizátor sorbitol E420, barvivo titanová běloba E171, zahušťovadlo E466, kyselina citronová E330, invertáza.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 2500 g |
Barva | Bílá |
Materiál | Marcipán |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Skořápkové plody (mandle, ořechy) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1760 kJ |
Energetická hodnota | 421 kcal |
Tuky | 10 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 78.1 g |
- z toho cukry | 70.4 g |
Bílkoviny | 4.3 g |
Vlákniny | 2.1 g |