Mléčná poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku.
Mléčnou čokoládovou polevou můžete provádět jemné žebrování na světlých dortech, na bílou polevou nebo čokoládou přelitých dezertech, řezech, na roládách a dalších zákuscích. Polevou můžete přelévat bábovky a další pečivo. Hodí se i na dekorování vánočního a čajového cukroví.
Pro další dekorací zdobených zákusků a cukroví můžete použít buď kontrastní polevu anebo cukrové perličky a sypání. Po zaschnutí polevy můžete přidat originální efekt nástřikem barevného spreje. Na tmavé barvě skvěle vynikne bronzový nástřik, který zákuskům dodá luxusní vzhled.
Mléčná rozpustná poleva v kapkách vysoké kvality je velmi dobře rozpustná. Pro svůj lesk je ideální k dekoraci, k namáčení pečiva a vánočního cukroví.
Rozpusťte v horké vodní lázni za občasného míchání nebo pozvolna rozpouštějte v mikrovlnné troubě. V takovém případě však pozor na přehřátí. Pozor, poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25-30°C - při této teplotě s polevou pracujeme. Vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy - hrudkuje apod..
Skladujte v suchém místě (max. 20°C)
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
Složení výrobku:cukr, plně ztužený rostlinné tuky (palmojádrový), sušené odstředěné mléko (10%), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4%), laktóza, emulgátor (E322 sójový lecitin), aroma (vanilin). Může obsahovat stopy: skořápkvé plody.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 20000 g |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2364 kJ |
Energetická hodnota | 567 kcal |
Tuky | 35 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 34 g |
Sacharidy | 58 g |
- z toho cukry | 58 g |
Bílkoviny | 4.2 g |
Vlákniny | 1.4 g |
Sůl | 0.14 g |
Stravovací požadavky, diety, omezení
Výrobce deklaruje | Košer (kosher) |