Bílá belgická čokoláda s 30% kakaové sušiny vyrobená v peckách pro lepší manipulaci a práci při rozehřívání.
Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C.
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
Složení výrobku:cukr, kakaové máslo (30%), sušené plnotučné mléko, emulgátor E322 (sója), aroma.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 500 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2354 kJ |
Energetická hodnota | 563 kcal |
Tuky | 35.4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 22.1 g |
Sacharidy | 56 g |
- z toho cukry | 55.1 g |
Bílkoviny | 5.5 g |
Vlákniny | 0.7 g |
Sůl | 0.2 g |