Bílá belgická čokoláda s 30% kakaové sušiny vyrobená v peckách pro lepší manipulaci a práci při rozehřívání.
Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C.
Složení výrobku:cukr, kakaové máslo (30%), sušené plnotučné mléko, emulgátor E322 (sója), aroma.
| Parametr | Popis |
|---|---|
| Váha | 500 g |
Alergeny
| Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 2354 kJ |
| Energetická hodnota | 563 kcal |
| Tuky | 35.4 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 22.1 g |
| Sacharidy | 56 g |
| - z toho cukry | 55.1 g |
| Bílkoviny | 5.5 g |
| Vlákniny | 0.7 g |
| Sůl | 0.2 g |
CZ

Black Friday 2025
Cukrářské potřeby
Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny
Potřeby na pečení
Zmrzliny
Stolování
Kuchyňské potřeby
Domácí potřeby
Oslavy a party dekorace
Papírnictví
Poukazy
Zdraví a krása
Podle téma


