Jedná se o instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler pomocí speciální dvouplášťové špičky. Nastříklý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou. Neodmyslitenou součástí výrobního procesu je neustálé chlazení v jednotlivých fázích výroby.
Dávkování : 500 g Bolera, 100g převařené vody o teplotě 50 °C, 600 g tuku (margarínu nebo másla)
Postup: smícháme vodu se směsí a necháme 5 min. odstát. Do hmoty přidáme tuk o teplotě 20 °C a vyšleháme do hladké konzistence. Popřípadě doředit rumem.
Skladujte v suchu a při teplotě 1 - 25°C
Složení výrobku:Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka SOJOVÁ, rostlinný tuk sušený (palmový), MLÉKO, modifikovaný škrob E1414
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1563 kJ |
Energetická hodnota | 372 kcal |
Tuky | 6.49 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2.91 g |
Sacharidy | 71.14 g |
- z toho cukry | 64.32 g |
Bílkoviny | 8.58 g |
Vlákniny | 8.91 g |
Sůl | 0.65 g |