Čistá směs pro ochucení a ztužení ušlehané smetany/krému s kousky lyofilizovaného ovoce. Vylepšené a úspornější dávkování. Stabilita na řezu. Ihned po výrobě plníme nebo aplikujeme pomocí cukrářského sáčku na cukrářské výrobky - dorty, semifreda, poháry. Unikátní chuť manga dodá vašim zákuskům nové parametry.
Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, mousse, zdobení, pečivo.
Svou kvalitou a jedinečnou chutí se fondy Dawn dostávají na vrchol v oblasti stabilizované výroby krémů.
Kousky ovoce jsou sušené mrazem - nejšetrnější způsob za zachování velké části chuťových vlastnotí a vitamínů.
Použití: 200 g fond smíchat s 200 g vody. Do připravené směsi postupně přidávat 1000 g ušlehané, neslazené smetany/krému. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování.
Složení: cukr, želatina, glukozový sirup, mrazem sušené ovoce, šťáva z ovoce, sůl, kys. citronová.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 250 g |
Příchuť (aroma) | Tropické ovoce |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1610 kJ |
Energetická hodnota | 422 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Sacharidy | 87.3 g |
- z toho cukry | 84 g |
Bílkoviny | 7.9 g |
Sůl | 0.2 g |