Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg
Karina 1000g + pitná voda 500g
Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Složení výrobku:Glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená
syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina (E330), sušené mléko, emulgátor (E472a),
barvivo (E163, E120).
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Třešeň, višeň |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2028 kJ |
Energetická hodnota | 485 kcal |
Tuky | 21.8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 18.8 g |
Sacharidy | 69.5 g |
- z toho cukry | 55.7 g |
Bílkoviny | 1.2 g |
Sůl | 0.3 g |