Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně.
Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 500 g. Smícháme směs s vodou do hladké homogenní konzistence. Před dalším zpracování nechte 15 minut odležet, poté opět promíchejte.
Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Složení výrobku:Cukr, rostlinný olej, sušené mléko, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk kokosový ztužený, zahušťovadlo E401, banánové aroma, emulgátor E472s, E330, barvivo E160a, E101, pšeničná mouka.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Banán |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2076 kJ |
Energetická hodnota | 496 kcal |
Tuky | 22.9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 19.1 g |
Sacharidy | 68.5 g |
- z toho cukry | 60.4 g |
Bílkoviny | 3.8 g |
Vlákniny | 0.6 g |
Sůl | 0.8 g |