Callebaut Chocolate Callets Gold jsou jedinečné čokoládové pecky s intenzivní, ale dobře vyváženou karamelovou čokoládou, s bohatými tóny karamelu, másla, smetany a špetkou soli. Čokoládové pecičky mají krásnou teplou karamelovou a světle jantarovou barvu se zlatým odstínem.
Pecky jsou vyrobeny z nejlepší belgické čokolády a jsou ideální pro výrobu čokolád, pralinek, ganache a mnohem více. Můžetes nimi ochutit samozřejmě také ponořit svůj cupcake nebo cookies, nebo použít na stále oblíbenější "stékané" dorty.
Aby čokolatiéři ve společnosti Callebaut dosáhli dokonale vyvážené a plné chuti, smíchali kakaové boby ze 3 různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Kvůli rozdílným teplotám se mohou pecky při přepravě roztavit. Stále je lze použít, ale nemusí se vrýtit do původního tvaru kapičky. Postupujte podle pokynů na balíčku, abyste zpracovali v teplotách, v jakých je to optimální.
Obsah: 250 g
Skladování: 12-20 ° C, v temném prostředí bez zápachu.
Zlaté meruňkové bonbony
Tip: Jak vytvořit mramorovaný vzhled čokolády? Nalijte stejné vrstvy Gold a bílé čokolády na sebe do odměrky. Nakapejte směs do formy, abyste vytvořili požadovaný mramorovaný efekt.
SUROVINY V RECEPTU
OVOCNÁ PASTA
INGREDIENCE | PŘÍPRAVA |
---|---|
| Smíchejte dohromady. |
| Přidejte do směsi a přiveďte k varu na 112 stupňů. |
| Vmíchejte do směsi a přiveďte k varu na 105 stupňů. |
| Přidejte do směsi. |
Nalijte směs do misky a nechte vychladnout. |
FORMOVANÁ GANACHE
INGREDIENCE | PŘÍPRAVA |
---|---|
| Smíchejte dohromady a ohřejte na 40 stupňů. |
| Polijte čokoládu připravenou směsí mající teplotu 30 stupňů. |
| Přidejte do směsi a emulgujte. |
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
Složení výrobku:Kakaové máslo, cukr, mléčný prášek, laktóza (mléko), syrovátkový prášek (mléko), odstředěné mléčné prášek, cukr, emulgátor (E322) (sója), přírodní vanilková vůně.
Obsah minimálně 30.4 % kakaa, 28.3 % mléka, 37.1 % tuku.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 250 g |
Barva | Krémová (mokka), Slonová kost |
Příchuť (aroma) | Karamel |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2388 kJ |
Energetická hodnota | 571 kcal |
Tuky | 37 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
Sacharidy | 51 g |
- z toho cukry | 50 g |
Bílkoviny | 8 g |
Sůl | 0.51 g |