Vysoce koncentrovaná potravinářská vínová barva na bázi glycerinu, vhodná na barvení potahovacích hmot, marcipánu, krémů i čokolád nebo zvýšení intenzity barevné či probarvené hmoty. Baleno ve znovuuzavíratelné tubě.
Protože báze této barvy je z glycerinu, tato barva je vhodná také na barvení čokolád a tukových polev.
Možno péct až do 200°C
Pro použití v potravinách. Maximální použitelná dávka: 6,5 g / kg.
Příprava: Přidejte požadované množství barvy, například do fondantu nebo krému, hněte nebo promíchejte, dokud se barva nesmíchá. Pokračujte ve hnětení nebo míchání, dokud nemáte požadovaný výsledek.
Skladování: 15 až 20°C mimo přímého slunečního světla.
Složení výrobku:Glycerin, propylenglykol, barva: 122, emulgátor: E551.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 44 g |
Barva | Bordó, Červená |