Přinášíme další dobrůtku - tentokrát pravou čokoládu z italské dílny. Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Venezuely a dalších základních přísad se podařilo firmě Unigra připravit čokoládové produkty pro výrobu pralinek a čokoládových figurek. Tato tmavá čokoláda je v balení 250 g, podíl kakaového másla je minimálně 58%.
Použití: Roztavíme na teplotu max. 45°C, poté vytemperujeme, zahřejeme na pracovní teplotu 30 - 32°C.
Zabraňte kontaminaci s vodou a produkty obsahující jiný tuk než kakaové máslo.
Skladování: Uchovávat do 20 °C na suchém místě
Složení výrobku:Kakaový cukr, kakaové máslo (min. 58 %), sojový lecitin, aroma z přírodní vanilky. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 250 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Skořápkové plody (mandle, ořechy) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2324 kJ |
Energetická hodnota | 559 kcal |
Tuky | 37.4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 22.9 g |
Sacharidy | 45 g |
- z toho cukry | 42 g |
Bílkoviny | 6.5 g |
Vlákniny | 8.1 g |
Sůl | 0.08 g |