V naší nabídce naleznete dostatečné množství kvalitních čokolád, které využijete nejen na potahování moučníků ale i na výrobu pralinek - bonbonů.
Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C.
Složení výrobku:Složení této 58% čokolády je : kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor - sojový lecitin E322, aroma.
| Parametr | Popis |
|---|---|
| Váha | 5000 g |
Alergeny
| Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Sójové boby (sója) |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 2342 kJ |
| Energetická hodnota | 560 kcal |
| Tuky | 38.2 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 23.6 g |
| Sacharidy | 45.4 g |
| - z toho cukry | 40 g |
| Bílkoviny | 5.6 g |
| Vlákniny | 7.3 g |
CZ

Black Friday 2025
Cukrářské potřeby
Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny
Potřeby na pečení
Zmrzliny
Stolování
Kuchyňské potřeby
Domácí potřeby
Oslavy a party dekorace
Papírnictví
Poukazy
Zdraví a krása
Podle téma


