Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky.
Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty.
cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.
| Parametr | Popis |
|---|---|
| Váha | 250 g |
| Barva | Bílá |
| Příchuť | mandle |
| Materiál | Marcipán |
| Země původu | Dánsko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 1790 kJ |
| Energetická hodnota | 428 kcal |
| Tuky | 11.0 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 2.4 g |
| Sacharidy | 78 g |
| - z toho cukry | 74 g |
| Bílkoviny | 7.4 g |
| Vlákniny | 0.05 g |
| Sůl | 0.007 g |
CZ

Black Friday 2025
Cukrářské potřeby
Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny
Potřeby na pečení
Zmrzliny
Stolování
Kuchyňské potřeby
Domácí potřeby
Oslavy a party dekorace
Papírnictví
Poukazy
Zdraví a krása
Podle téma


