Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg
Akce Doprava zdarma Výhodné balení
Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg
Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3.

Výrobce: Zeelandia

Dostupnost: Máme na skladě 2 - 5 ks

1 872 Kč

Kód produktu: MARO75

Kategorie: Marcipán

Popis produktu

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru.

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. 

Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Optimální pracovní teplota 21 st.

Alergeny: mandle

Hmotnost: 7,5 kg (3 x 2,5 kg).

Výrobky se skladují u dodavatele i zákazníka v suchých s čistých prostorách, dobře větraných, teplota 1 - 20 ° C, relativní vlhkost 0 - 75 %.

Složení výrobku:

Cukr, mandle, sorbitol, karboxymethylcelulóza, intavenoza, kyselina citronová, invertáza. Vyrobeno v Holandsku.

ParametrPopis
Váha 7500 g
Barva Slonová kost
Materiál Marcipán

Alergeny

Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Skořápkové plody (mandle, ořechy)

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 1725 kJ
Energetická hodnota 413 kcal
Tuky 10.6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1.1 g
Sacharidy 77.2 g
- z toho cukry 72.1 g
Bílkoviny 4 g
Vlákniny 2.2 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Marcipán bílý na modelování 100 gr

Marcipán bílý na modelování 100 gr

Mandlový marcipán neutrální barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. 

Dodáme do 7 - 10 dní
97 Kč
Marcipán růžový na modelování 100 g

Marcipán růžový na modelování 100 g

Mandlový marcipán růžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. 

Máme na skladě
90 Kč
Hnědý marcipán Dark Brown 250 g

Hnědý marcipán Dark Brown 250 g

Rolovaný fondant probarvený tmavě hnědý.

Máme na skladě
173 Kč