Královskou glazurou můžete připevňovat figurky z modelovacích hmot a marcipánu. Můžete jí plnit do cukrářských sáčků s řezanou trubičkou a zdobit tak nejlépe potahované dorty krajkovými vzory, sušenky, perníčky, zákusky, cupcakes, čokoládou potažené řezy aj. Hmota lze dobarvit různými druhy barev. Funguje stejně, jako bílková poleva na perníčky.
Stačí přidat vodu, zamíchat a máte skvělou a chutnou královskou glazuru. Ideální na zdobení dortů, perníčků, vánočního pečiva, cookies nebo muffinky. Hmota tvrdne na vzduchu.
Hmotnost: 900 g
Přidejte 60 ml vody na 500 gramů proseté směsi a míchejte po dobu 7-10 minut na nízké rychlosti do tuhé konzistence. Glazura je připravena, když je jasná, ztratila prvotní lesk a když ji vytáhnete a vrcholek znovu nespadne zpět. Pro střední konzistenci přidejte 1 lžičku vody na 1 šálek (cca. 200 g), nebo 2 lžičky vody pro řidší konzistenci.
Po otevření skladovat v suchu.
Složení výrobku:Cukr, sušený glukózový sirup, vaječný bílek prášek, kyselina citronová E330
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 938 g |
Země původu | Holandsko |
Party téma | Velikonoce |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Vejce |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1697 kJ |
Energetická hodnota | 405 kcal |
Sacharidy | 98.1 g |
- z toho cukry | 93 g |
Bílkoviny | 1.5 g |
Sůl | 0.1 g |