Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Isomalt (Izomalt) 0,25 kg - surovina pro výrobu karamelu

Isomalt v prášku 0,250 kg - Základní surovina pro výrobu průhledného karamelu, někdy znáte pod názvem Perlen nebo také jedlé sklo.

Dostupnost: Máme na skladě více než 5 ks

235 Kč

Kód produktu: MO24144

Kategorie: Suroviny ostatní

Popis produktu

Cukr se používá k dekoračním účelům k výrobě průsvitného karamelu. Krystalky cukru se rozpustí a poté se jím vylévají připravené formy. Lze také použít k výrobě perliček a kamínků. Při rozehřívání lze přidat pár zrnek kyseliny jablečné, díky níž se sníží riziko polámání zhotovených tvarů.

Ilustrační fotografie možného výsledného produktu.

Hmotnost 250 g. Základní hmota pro výrobu karamelu.

ParametrPopis
Váha 250 g
Země původu Itálie

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 985 kJ
Energetická hodnota 236 kcal
Sacharidy 98 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Glycerin (Glycerol) 35g

Glycerin (Glycerol) 35g

Glycerin (ředidlo barev a hmot) 35 g/lahvička

Máme na skladě
91 Kč
Glycerol - glycerin čistý bezvodý 99.5% - 6 kg

Glycerol - glycerin čistý bezvodý 99.5% - 6 kg

Glycerin (ředidlo barev a hmot) 6 kg v plastové nádobě.

Máme na skladě
1 550 Kč 1 371 Kč
Doprava zdarma
Lesk (šelak) 100 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk (šelak) 100 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk - šelak na čokoládu a marcipán

Máme na skladě
254 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.