Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g

Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g
Sleva -7% Akce

Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.

Výrobce: Holandsko

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

157 Kč 146 Kč

Kód produktu: ARBQ-72

Kategorie: Čokolády

Popis produktu

Tmavá čokoláda s obsahem kakaového másla je vhodná pro výrobu čokoládových pralinek. Čokoládu rozehřívejte nejlépe ve vodní lázni. Pro dobrou manipulaci při výrobě pralinek čokoládu temperujte, abyste ji dostali na teplotu 30⁰C. Temperovat můžete na nerezové podložce anebo přidáním nerozpuštěné čokolády do čokolády rozehřáté. Do pralinek z hořké čokolády se hodí například náplň s nakyslým ovocem, jako je rybíz, můžou to být i maliny a dalším. Můžete zvolit náplň ořechovou, marcipánovou, karamelový nugát, rumovou ganache a další.

Z čokolády můžete vytvářet chutné krémy na dorty i další dezerty anebo čokoládovou pěnu.

Čokoládové pecky můžete použít i na pečení muffinů a dalších moučníků. Do hotového těsta přimícháte čokoládové pecky, naplníte formy a pečete. 

Tmavou čokoládou můžete zdobit dorty a zákusky. Nalijete rozpuštěnou čokoládu na povrch a snadno rozetřete cukrářskou špachtlí. Černou čokoládou můžete také tvořit jemné žebrování na bílých dortech, roládách a dalších zákuscích. Můžete použít i na zdobení čajového pečiva.

Čokoláda se hodí i na dekoraci cukroví nebo na namáčení ovoce, například jahod, které můžete lehce přelít jemnými pramínky bílé čokolády.

  • Čokoláda je dále vhodná pro tvorbu působivých dekorací. Na silikonový plát nalijte čokoládu, rovnoměrně ji rozetřete špachtlí. Cukrářskou stěrkou s vroubkováním přetřete plát – vytvoříte tak rýhy. Po zaschnutí přelijte bílou čokoládou, rozetřete a nechte zatuhnout. Z plátu můžete vykrajovat nebo vyřezávat různé tvary na zdobení dortů i mini dezertů a rolád.

Tmavou čokoládu můžete zdobit barevnými fóliemi určenými pro vytváření ozdob. Na hladkou nerezovou podložku nebo na otočený pečící plech natřete tenkou vrstvu oleje, fólii přitiskněte nepotisknutou stranou, opatrně uhlaďte a přelijte čokoládou. Rovnoměrně rozetřete.

Čokoládu můžete dále dekorovat nástřikem barevnými spreji. Skvěle vynikne na tmavé čokoládě bronzová barva, která dodá luxusní efekt všem čokoládovým dekoracím.

Výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z vybraných kakaových bobů. Chuť s jemným aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Vše na základě chuti prvotřídních kakaových bobů. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Ideální pro dekoraci i potahování. 

Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou. I k přípravě krémů a náplní. Excelentní pro výrobu pralinek, ganache, v kombinaci s likéry. Také vyniká v kombinaci s ovocem.

Ideální do luxusních čokoládových fontán nebo do zmrzlin s výraznou kakaovou chutí. Velmi oblíbená také při přípravě horké čokolády.

Belgická čokoláda s podílem kakaa 72% v sušině, to je další na výběr z pravých čokolád určených nejen na přímou konzumaci, ale hlavně na výrobu pralinek nebo i polévání moučníků. Pokud chcete hořkou čokoládu s příchutí, doporučujeme odsypat dávku čokolády do misky, přidat ochucovací pastu (oříšek, ovocnou, pistácie - dle potřeby) a vše temperovat v mikrovlnce do rozpuštění, tekutou směs prošleháme metličkou a můžeme začít pracovat.

Hmotnost: 500g

Temperace:

  1. Zahřát na 50°C (max!) nechat rozpustit.
  2. 2/3 hmoty zchlaďte na 28°C a přidejte zbytek rozpuštěné hmoty.
  3. Hmotu průběžně promíchávejte. 
  4. Znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C.

Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění  nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.

Složení výrobku:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sojový lecitin (emulgátor E322), aroma.

ParametrPopis
Váha 500 g
Druh Čokoláda
Druh čokolády Hořká čokoláda
Čokoláda je vhodná Na vaření

Alergeny

Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Sójové boby (sója)

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 2407 kJ
Energetická hodnota 576 kcal
Tuky 44,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 27,8 g
Sacharidy 33,4 g
- z toho cukry 27,8 g
Bílkoviny 8,1 g
Vlákniny 10,6 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Čokoládová poleva extra tmavá - 10 kg

Čokoládová poleva extra tmavá - 10 kg

Poleva extra tmavá v čočkách vhodná na dorty, bábovky, cukroví, řezy atd.

Naskladňujeme v úterý
1 066 Kč
Výhodné balení
Čokoláda belgická citronová 250 g

Čokoláda belgická citronová 250 g

Belgická čokoláda s citronovou příchutí, světle zelené barvy.

Máme na skladě
120 Kč
Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 250 g

Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 250 g

Prémiová italská čokoláda v peckách.

Máme na skladě
80 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.