Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač neutrální chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačku můžete dále dochucovat aromaty, oříšky, kokosem, čokoládou a dalšími příchutěmi.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.
Použití:
500 g Zeesan Neutral
625 g voda (+-25°C)
2500 g šlehačka
Zeesan smíchejte s vodou. Šlehačku našlehejte do konzistence jogurtu, poté vše smíchejte. Vložte minimálně na 1 hod. do lednice a nechte stabilizovat.
Složení výrobku:Složeni: cukr, dextroza, želatina, laktóza, zahušťovadlo E417
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Příchuť (aroma) | Neutrál |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1643 kJ |
Energetická hodnota | 393 kcal |
Sacharidy | 87.3 g |
- z toho cukry | 87.3 g |
Bílkoviny | 9.7 g |
Vitamin E | 0.1 mg |