Ztužovač pro přípravu vanilkových krémů a náplní. Čistá prášková směs pro ochucení a ztužení šlehačky s příjemnou vanilkovou příchutí. Vylepšené a úspornější dávkování - ušetříte náklady! Pro široké spektrum použití - dorty, dezerty, zdobení, pečivo.
Na 200 g ztužovače přidejte 0,2 - 0,3 l vlažné vody a postupně přidávejte 1 l šlehačky. Do připraveného roztoku postupně přidávat 1000 g poloušlehané, neslazené šlehačky. Použití teplé vody zpomaluje počátek želírování. Došleháme do požadované konzistence. Podle chuti můžeme dosladit a přidat ovoce. Necháme 1-2 hodiny vychladnout v lednici.
Složení: cukr, dextróza, bramborový modifikovaný škrob E1414, vepřová želatina, aroma, barvivo: beta-karoten.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1100 g |
Příchuť (aroma) | Vanilka |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1682 kJ |
Energetická hodnota | 402 kcal |
Tuky | 0.5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 93 g |
- z toho cukry | 85 g |
Bílkoviny | 4.8 g |
Sůl | 0.02 g |