VÁNOCE A PEČENÍ?: Vše potřebné na vánoční pečení najdete u Malátků.

Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g
Sleva -28% Akce

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou.

Výrobce: IREKS

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

88 Kč 63 Kč

Kód produktu: MAL4621

Kategorie: Královská glazura (Royal Icing)

Popis produktu

Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g

výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

pečené hmoty

- laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

ParametrPopis
Váha 200 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Královská glazura - Royal icing 900 g

Královská glazura - Royal icing 900 g

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů, perníčků, vánočního cukroví nebo připevňování figurek.

Máme na skladě
320 Kč 213 Kč
Královská glazura Super Ice na dekorace 1 kg/sáček

Královská glazura Super Ice na dekorace 1 kg/sáček

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Máme na skladě
330 Kč 211 Kč
Královská glazura - Royal icing 450 g

Královská glazura - Royal icing 450 g

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Máme na skladě
191 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.