Vážení zákazníci, momentálně evidujeme zpoždění doručování zásilek přes Zásilkovnu, proto, pokud na svou objednávku spěcháte, zvolte prosím dopravu přes GLS nebo PPL.
Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


AKCE: Slevněné zboží, poslední kusy na skladě

Cukrářské potřeby

Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny

Potřeby na pečení

Zmrzliny

Stolování

Kuchyňské potřeby

Domácí potřeby

Oslavy a party dekorace

Papírnictví

Poukazy

Zdraví a krása

Podle téma

Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g
Akce

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou.

Výrobce: IREKS

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

158 Kč

Kód produktu: MAL4621

Kategorie: Cukrářské glazury, royal icing

Popis produktu

Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g

výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

pečené hmoty

- laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

Složení výrobku:

Sušený vaječný bílek, cukr, regulátor kyselosti (E330)

ParametrPopis
Váha 200 g
Party téma Velikonoce

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Královská glazura - Royal icing 900 g

Královská glazura - Royal icing 900 g

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů, perníčků, vánočního cukroví nebo připevňování figurek.

Máme na skladě
160 Kč
Fondant na věnečky a punčové řezy 1 kg (základní fondánová hmota)

Fondant na věnečky a punčové řezy 1 kg (základní fondánová hmota)

Cukrová fondánová hmota vhodná k aplikaci na větrníky, věnečky, punčové řezy, éclair, odpalované těsto apod.

Máme na skladě
108 Kč
Královská glazura Super Ice na dekorace 10 kg

Královská glazura Super Ice na dekorace 10 kg

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Dodáme do 7 - 10 dní
2 975 Kč
Doprava zdarma Výhodné balení