Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 200 g
Sleva -28% Akce

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou.

Výrobce: IREKS

Dostupnost: Máme na skladě více než 5 ks

88 Kč 63 Kč

Kód produktu: MAL4621

Kategorie: Královská glazura (Royal Icing)

Popis produktu

Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g

výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

pečené hmoty

- laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

Složení výrobku:

Sušený vaječný bíle, cukr, regulátor kyselosti (E330)

ParametrPopis
Váha 200 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Královská glazura Super Ice na dekorace 1 kg/sáček

Královská glazura Super Ice na dekorace 1 kg/sáček

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Máme na skladě
330 Kč 213 Kč
Královská glazura Super Ice na dekorace 10 kg

Královská glazura Super Ice na dekorace 10 kg

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Máme na skladě
1 927 Kč
Výhodné balení
Královská glazura - Royal icing 450 g

Královská glazura - Royal icing 450 g

Královská glazura, vhodná na zdobení dortů nebo připevňování figurek. 

Máme na skladě
193 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.