Formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pomocí trezírovacícho sáčku pralinky pod okraj, přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vyklopit. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytloukání z formy poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypadat i pralinky přestříkané bronzovým nebo jinak barevným sprejem. Pralinky můžete použít ke zdobení dětských narozeninových dortů a zákusků anebo je naskládejte do úhledné krabičky a věnujte k narozeninám, svátku, nebo kdykoliv jindy jako sladkou pozornost.
Vhodné na přípravu teplých i studených pokrmů.
Rozměr celé formy: 11 x 21 cm.
Parametr | Popis |
---|---|
Materiál | Silikon |