Formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pomocí trezírovacícho sáčku pralinky pod okraj, přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vyklopit. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytloukání z formy poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypadat i pralinky přestříkané bronzovým nebo jinak barevným sprejem.Pralinky můžete použít ke zdobení svatebních, valentýnských a dívčích dortů a zákusků anebo je naskládejte do úhledné krabičky a věnujte k narozeninám, svátku, na valentýna nebo kdykoliv jindy jako sladkou pozornost. Spojením dvou srdíček, mezi něž vložíte dřevěnou tyčku, vytvoříte pěkné sladké lízátko nebo zapichovátko, které můžete potřít čokoládou a obalit v kokosu, oříšcích, cukrovém zdobení a dalších posypkách.
Vhodné na přípravu teplých i studených pokrmů.
Rozměr celé formy: 11x21cm.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 65 g |
Téma | Svatba |
Materiál | Silikon |
Party téma | Srdce - Valentýn, Svatba |