Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Pravý marcipán 1:1 - 1 kg

Pravý marcipán 1:1 - 1 kg
Sleva -4% Akce

Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena.

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

489 Kč 467 Kč

Kód produktu: 4446785.1

Kategorie: Marcipán

Popis produktu

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg.

Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . 

Alergeny: mandle

Výživová hodnota ve 100 g výrobku:

  • Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal
  • Tuky 20,1 g
    • z toho nasycené 2,2 g 
  • Sacharidy 51,9 g
    • cukry 48,8 g
  • Vláknina 4,0 g
  • Proteiny 8,6 g
  • Soli 0,0 g
Složení výrobku:

Složení: cukr (56,5%), mandle (27%), voda (5%), stabilizátor sorbitol (5%), glukózový sirup (3,5%), invertní cukrový sirup (3%), invertasa (0,07%)

OGM: nepochází z geneticky upravených surovin
Alergeny: suché skořápkové plody- mandle

Výrobek vyráběn v závodě, který zpracovává mléko a jeho deriváty, soju a její
deriváty, obiloviny obsahující lepek, suché skořápkové plody.

ParametrPopis
Váha 1000 g
Barva Slonová kost
Materiál Marcipán

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g

Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g

Mandlová hmota 1:1, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Obsahuje 46 procent blanžírovaných mandlí.

Máme na skladě
135 Kč
Marcipán žlutý na modelování 100 g

Marcipán žlutý na modelování 100 g

Mandlový marcipán žluté barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. 

Máme na skladě
92 Kč
Marcipán bělený Maro Marz 1:3 - 7,5 kg

Marcipán bělený Maro Marz 1:3 - 7,5 kg

Marcipán bělený pro modelování, potahování a zdobení dortů.

Zboží není dostupné
1 783 Kč
Doprava zdarma Výhodné balení