Univerzální zlepšující přípravek na běžné i jemné pečivo, tolerance kynutí, prodloužená trvanlivost pečiva, pro malé i průmyslové pekárny.
Jeden z mnoha tzv. zlepšujících přípravků do pečiva. Podporuje kynutí, zlepšuje chuť a zvyšuje trvanlivost pečiva. Obvykle přidáváme 1 lžičku přípravku na cca 500 g mouky.
Dávkování: do 3%
Mouka ječná sladová, dextróza, emulgátor E472e, cukr, mouka pšeničná sladová, mouka pšeničná, emulgátor E471, kypřící látka E450i, emulgátor E322 (řepka), kypřící látka E500ii, enzym, látka zlepšující mouku E300, aroma
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Obiloviny obsahující lepek, Sójové boby (sója), Vejce |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1681 kJ |
Energetická hodnota | 400 kcal |
Tuky | 18.79 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 15.81 g |
Sacharidy | 59.76 g |
- z toho cukry | 30.87 g |
Bílkoviny | 4.7 g |
Vlákniny | 5.41 g |
Sůl | 1.79 g |