Samozřejmě, že každá cukrářka má své postupy. Pokud však chcete rychle bez jakýchkoliv zbytečných prací (šlehat sníh, třít žloutkovou hmotu, myt dvojnásobné množství nádobí) upéci korpus, nabízíme toto profesionální řešení.
Nabízená směs je balena po 1 kg.
Výrobní postup:
- odvážíte sypkou směs 250 g, přidáte 3 celá vejce, vlijete 50ml vody a vše vyšleháte po dobu 6-7 minut na nejvyšší rychlost.
- pečete v předehřáté troubě na 180°C po dobu 35 minut.
- z uvedené dávky upečete korpus o průměru 22 cm a výšky 5 cm
Stejným způsobem můžete upéct i základ pro roládu - zde zvolíte teplotu 190°C a pečete cca 8 minut.
Složení výrobku:Pšeničná mouka, cukr, škrob, glukózový sirup, mléčné bílkoviny, kypřidla, soli a barvivo beta karoten.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko, Obiloviny obsahující lepek |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1565.9 kJ |
Energetická hodnota | 372.7 kcal |
Tuky | 2.3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 83. g |
- z toho cukry | 41.3 g |
Bílkoviny | 4 g |
Vlákniny | 0.8 g |
Sůl | 1.1 g |