Ochucovací pasta se šťávou z granátového jablka
Představujeme vám koncentrovanou ochucovací pastu se šťávou z granátového jablka, která je ideální pro zdokonalení vašich dezertů a krémů. Díky vysoké koncentraci přírodních surovin přináší nezapomenutelnou chuť a aroma. Fotografie je ilustrační, pasta neobsahuje samotná semínka granátového jablka. Lze ji tedy například využít na ochucení krému a tím pak zdobit pomocí klasického cukrářského sáčku a špičky.
Vysoce koncentrovaná ochucovací pasta do zmrzlin, krémů, těsta...
Jen malé množství pasty dokáže intenzivně ochutit celou škálu sladkých pokrmů. Vhodná pro zmrzliny, šlehačky, krémy a další dezerty.
Vhodná i pro osoby s bezlepkovou dietou.
Dávkování
Zmrzlina: 80 - 120 g na 1 litr vody
Krém: 60 - 90 g na 1 kg krému
Složení
Cukr, rehydratovaná šťáva z granátového jablka (30%), glukózo-fruktózový sirup, regulátory kyselosti: kyselina citrónová (E330), citronan sodný (E331) - Barviva: extrakt z černé mrkve (E160a), aroma, zahušťovadlo: pektin (E440)
Hmotnost balení
200 g
Skladování
Uchovávejte v chladu a suchu
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 210 g |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 237 kJ |
Energetická hodnota | 10082 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Sacharidy | 58.8 g |
- z toho cukry | 58.7 g |
Bílkoviny | 0.1 g |
Vlákniny | 0.5 g |
Sůl | 0.001 g |