Mandlový marcipán - zde jsou mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru.
Složení: cukr, 25 % mandlí, stabilizátor E420, E466 - zahušťovadlo, konzervant E330, invertáza. Jedná se o přirozeně bezlepkový výrobek.
Alergeny: mandle. Vyrobeno v Holandsku.
Hmotnost 0,5 kg
Výživová hodnota ve 100 g výrobku:
- energetická hodnota v kj 1725
- tuky 10,60
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,10
- sacharidy 77,20
- z toho cukry 72,10
- vláknina 2,20
- bílkoviny 4,00
- sůl 0
Parametr | Popis |
---|---|
Barva | Slonová kost |
Materiál | marcipán |