Belgická čokoláda pro cukrářské výrobky - od potahování moučníků, výroby pralinek nebo ganache, kvalitní suroviny zajistí absolutní úspěch při tvorbě cukrářského zboží. Složení, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin E322, aroma. Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
energetická hodnota 2335kJ/559 kcal
tuky.........................................36,7g
z toho nasycené mastné kyseliny 23,3g
sacharidy ...................................51,7g
z toho cukry................................50,5g
vláknína.......................................1,8g
bílkoviny.......................................7,0g
sůl...............................................0,2g
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 500 g |