Bílá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku.
Bílá poleva Master Martini obsahuje velice málo transmasných kyselin, pod 0,4%.
Pozor, poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25-30°C - při této teplotě s polevou pracujeme. Vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy - hrudkuje apod..
Složení výrobku:cukr, plně ztužené rostlinné tuky palmojádrové, sušené odstředěné mléko (8%), laktóza, emulgátor sojový lecitin, , vanilinové aroma.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2378 kJ |
Energetická hodnota | 570 kcal |
Tuky | 35 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 35 g |
Sacharidy | 61 g |
- z toho cukry | 61 g |
Bílkoviny | 2.7 g |
Sůl | 0.11 g |