LChystáte se na moderní dortíky nebo zákusky s efektem sametového povrchu? Nabízíme jako novinku spreje na bázi kakaového másla, které vám vytvoří právě takovou sametovou texturu.
Foto: Modern cakes
Čokoládová barva pro mražené, či hodně chladné cukrářské výrobky. Na dortu vytvoří sametový povrch, velice efektní a zdobné. Barva neobsahuje azobarviva (látky, které mohou nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí).
Obsah balení: 100 ml
Dávkování: max 75 g/kg
Nádobku necháme minimálně 2 hodiny před použitím nahřát při teplotě okolo 25°C - je to z důvodu rozehřátí kakaového másla a jeho následné snadné aplikaci na stříkaný povrch. Takto nahřátou barvou pak můžeme nastříkat povrch hodně studeného (lépe zmrzlého) dortu ve vzdálenosti 20 cm. Po použití je nutné vypláchnout trysku pod horkou vodou, aby se v ní neusazovalo kakaové máslo.
Upozornění: na dorty extrémně mražené (-40°C) barvu nelze aplikovat. Vlivem extrémního zmražení barva k dortu nepřilne a odlupuje se. Lepší je tedy mít dort mírně zmražený, anebo jen hodně podchlazený.
Skladovat: mimo dosah tepelného záření, v teplotách do 50°C
Složení výrobku:Kakaové máslo, barvivo E172, E101. Propelent: E943a, E943b, E944
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 110 g |
Barva | Žlutá |