Nožem snadno rozetřete krémy a polevy na dortech a dalších dezertech nožem se snadno manipuluje při nanášení ganache před potahováním cupcakes. Při práci s čokoládovými krémy vložte nůž do horké vody, otřete papírovou utěrkou a uhlazujte krém do požadovaného tvaru.
Zahnutá cukrářská roztírací lopatka (nůž) s kulatou špičkou je vyrobena z kvalitního nerezu s ergonomickou plastovou rukojetí. Vhodná na pomazávání a roztahování krémů, marmelády na plochu dortu, na teplou čokoládu při potahování dortu, na zarovnávání nerovností. Nezbytnost ve výbavě každého milovníka či milovnice pečení dortů. Fotografie je ilustrační.
Barva: stříbrná/černá
Materiál: nerez/plast
Rozměry:
- Délka celé nerezové plochy: 12 cm
- Délka roztírací plochy : 9 cm
- rukojeť: 12
- Celková délka: 23 cm
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 45 g |