Čokoláda z oblasti Amazonie v Perú vyniká skvěle vybalancovanou chutí.
- Díky rozměrům je ideální na pečení, kde zachovává výraznou čokoládovou chuť a strukturu.
- Oblíbená je také do kaší, müsli a lze ji samozřejmě dále temperovat a pracovat jako s dalšími čokoládami edice Agostoni. Zachovává si mírně vyšší viskozitu. Proto je vhodná také na výrobu dekorací.
Ryzí chuť kakaových bobů z této provenience je vyzdvižena také tím, že čokoláda neobsahuje vanilku ani sojový lecithin.
Složení výrobku:Kakaová hmota 60% (Peru), cukr
Parametr | Popis |
---|
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2226 kJ |
Energetická hodnota | 534 kcal |
Tuky | 33 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 19.8 g |
Sacharidy | 46.2 g |
- z toho cukry | 38.9 g |
Bílkoviny | 8.7 g |