Nevlhnoucí cukr Dolomity je jemný, bílý, aromatizovaný prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků. Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch. Neobsahuje barviva a chemické přísady. Výrobek obsahuje tuky, které se na horkém výrobku rozpustí a tím ztrácí požadovaný efekt stále bílého povrchu.
Složení: dextróza, cukr, rostlinné hydrogenované tuky (palmová jádra, kokos, babassu), pšeničný škrob, aroma.
Upozornění: Nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C). Např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat.
- Měrná jednotka: kg - 1 kg/sáček
- Skladování: v teplotě 15-20°C, v suchu a chladu, na větraném místě, mimo sluneční záření
- Dávkování: dle potřeby
- Země původu: Itálie
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1000 g |
Stravovací požadavky, diety, omezení
Výrobce deklaruje | Bez konzervantů, Neobsahuje AZO barviva (AZO free) |