Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zakulacená 15x8 cm

Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zakulacená 15x8 cm
Akce
Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zakulacená 15x8 cm

Žehlička na uhlazení potahovací hmoty, fondánu a marcipánu.

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

60 Kč

Kód produktu: O121191

Kategorie: Hladítka hmot

Popis produktu

Žehličkou docílíte hladkého efektu potahovaných dortů, cupcakes a dalších zákusků. Žehličkami přejíždějte po dortu od shora dolů. Díky ploché hladké ploše docílíte ostrých hran na dortech, ale i případného zaoblení. Potahování a uhlazování vám půjde snadněji, když dortem budete pohybovat na otáčivém podnosu. 

Potahovací hmotu pečlivě zpracujte, aby měla polotuhou konzistenci. Rozválejte ji válečkem, pokud se lepí, můžete podsypat jemným moučkovým cukrem nebo škrobem. Celková hmota by měla být cca 0,2 – 0,5 cm silná. Pokud budete potahovat kruh, velikost rozválené hmoty by měla být stejná, jako bude průměr dortu + dvakrát výška dortu + cca 1/3 výšky dortu. Čím větší bude, tím lépe se bude hladit a zamezíte tak vzniku varhánků na bocích dortu.

Rozválenou hmotu zvedněte např. pomocí válečku nebo obou rukou a položte ji souměrně na korpus dortu. Hlaďte hladítkem opatrně od středu k okrajům, tak, aby se ven dostaly případné vzduchové bubliny. Pokud i tak nějaké zůstanou, propíchnete je špendlíkem a zahlaďte rukou a hladítkem. Až bude vrchní plocha rovná a bez bublinek, začnete hladit okraje. Nejdříve dlaněmi, poté hladítkem. Postupujte shora dolů. Dole u stolu, kde má hmota tendenci se vlnit a dělat zmiňované varhánky ji můžete rukou trochu potáhnout, čímž dojde k jejich napnutí a srovnání faldů. Pro ostrý horní hranu použijte dvě hladítka proti sobě v pravoúhlém postavení.

Na závěr oříznete přebytečnou hmotu nožíkem či rádélkem, zbytek hmot můžete využít na ozdoby nebo později (pečlivě ji zabalte do igelitu, aby neosychala, a uložte např. do lednice nebo chladnější spíže). Dort ještě můžete na závěr opatrně dočistit hladítkem.

Hladítko před prvním použitím pečlivě omyjte vodou a saponátem. Opláchněte a osušte.

Materiál: plast

Rozměry: 15x8x2 cm

Barva: různé (bílá, krémová, žlutá, zasíláme dle momentálního naskladnění).

ParametrPopis
Váha 60 g
Materiál Plast

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Hladítko (žehlička) na ostré hrany a rohy

Hladítko (žehlička) na ostré hrany a rohy

Speciální hladítko na ostré hrany dortů s pravým úhlem.

Máme na skladě
201 Kč
Hladítko na fondán (žehlička) větší 17x8,5 cm

Hladítko na fondán (žehlička) větší 17x8,5 cm

Žehlička na marcipán, fondán a další potahovací hmoty

Máme na skladě
178 Kč
Kráječ-špachtle nerez 16,5x13 cm

Kráječ-špachtle nerez 16,5x13 cm

Kráječ-špachtle nerez 16,5x13 cm

Máme na skladě
90 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.