| Parametr | Popis |
|---|---|
| Váha | 3 g |
| Materiál | Plast |
Forma UH ÚLEK 1 ks
Formička
na
včelí
úly
jsou
vynikající
pro
přípravu
tradičního
cukroví
včelích
úlů/vosích
hnízd.
Materiál:
plast.
Vhodné
i
do
myčky
na
nádobí.
Rozměry:
pr.
5
cm,
v.
4
cm.
Recept:
Suroviny
Včelí
úly:
1
balíček
piškotů
100
g
cukr
(moučkový)
60
g
máslo
2
lžíce
mléko
2
lžíce
rum
2
lžíce
kakao
piškoty
na
uzavření
úlů
2
lžíce
ořechy
(mleté)
Krém:
100
g
máslo
1
žloutky
100
g
cukr
lžíce
rum.
Dle
chuti
přidáním
kakaa
vytvoříme
tmavý
krém.
Postup
přípravy
Piškoty
umeleme,
přidáme
ostatní
suroviny
a
vypracujeme
těsto,
které
necháme
v
chladu
ztuhnout.
Kousky
těsta
namačkejte
do
formiček
na
včelí
úly.
Pak
v
úlu
vytvoříme
důlek,
který
naplníme
krémem,
a
přiklopíme
piškotem
(nebo
upečeným
kolečkem
z
lineckého
těsta).
Když
je
úl
takto
hotový,
vyklopíme
ho
na
rovnou
plochu,
nejlépe
na
vál
a
necháme
v
lednici
ztuhnout.
Typ
aby
se
těsto
nelepilo
Aby
se
těsto
nelepilo
ve
formičce
a
šlo
snadněji
vyklepnout
z
formičky,
je
potřeba
každý
kousek
těsta
lehce
obalit
v
moučkovém
cukru
a
formičky
nemusíte
vymazávat
ani
vysypávat
moukou.
Když
obalený
kousek
těsta
dáte
do
formičky,
bez
problémů
ho
natvarujete
a
vytáhnete.
Výrobce: Orion CZ
Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks
17 Kč
Kód produktu: 153009
Kategorie: Vyklápěcí formičky
Popis produktu
Formička
na
včelí
úly
jsou
vynikající
pro
přípravu
tradičního
cukroví
včelích
úlů/vosích
hnízd.
Materiál:
plast.
Vhodné
i
do
myčky
na
nádobí.
Rozměry:
pr.
5
cm,
v.
4
cm.
Recept:
Suroviny
Včelí
úly:
1
balíček
piškotů
100
g
cukr
(moučkový)
60
g
máslo
2
lžíce
mléko
2
lžíce
rum
2
lžíce
kakao
piškoty
na
uzavření
úlů
2
lžíce
ořechy
(mleté)
Krém:
100
g
máslo
1
žloutky
100
g
cukr
lžíce
rum.
Dle
chuti
přidáním
kakaa
vytvoříme
tmavý
krém.
Postup
přípravy
Piškoty
umeleme,
přidáme
ostatní
suroviny
a
vypracujeme
těsto,
které
necháme
v
chladu
ztuhnout.
Kousky
těsta
namačkejte
do
formiček
na
včelí
úly.
Pak
v
úlu
vytvoříme
důlek,
který
naplníme
krémem,
a
přiklopíme
piškotem
(nebo
upečeným
kolečkem
z
lineckého
těsta).
Když
je
úl
takto
hotový,
vyklopíme
ho
na
rovnou
plochu,
nejlépe
na
vál
a
necháme
v
lednici
ztuhnout.
Typ
aby
se
těsto
nelepilo
Aby
se
těsto
nelepilo
ve
formičce
a
šlo
snadněji
vyklepnout
z
formičky,
je
potřeba
každý
kousek
těsta
lehce
obalit
v
moučkovém
cukru
a
formičky
nemusíte
vymazávat
ani
vysypávat
moukou.
Když
obalený
kousek
těsta
dáte
do
formičky,
bez
problémů
ho
natvarujete
a
vytáhnete.
Komentáře (0)
Zatím žádné názory
Podobné produkty
Vyklápěcí formičky rohlíček malé 20 ks
Klasická formička na tlačené těsto, čokoládu, marcipán - materiál pocínovaný plech, sada 20 ks, tento materiál se nesmí…
Máme na skladě
118 Kč
Formička vyklápěcí 20ks - Slon
Další typ ze starých vzorů formiček na tlačené těsto -slon . Výška 65 mm. …
Naskladňujeme do 4 týdnů
145 Kč
CZ

Black Friday 2025
Cukrářské potřeby
Cukrářské suroviny, ingredience, potraviny
Potřeby na pečení
Zmrzliny
Stolování
Kuchyňské potřeby
Domácí potřeby
Oslavy a party dekorace
Papírnictví
Poukazy
Zdraví a krása
Podle téma


