Forma je vhodná k vytváření toustového chleba, biskupského chlebíčku aj. Lze plnit kynutými i třenými a šlehanými těsty. Před pečením je vhodné formu důkladně vymazat tukem, popř. vysypat hrubou moukou. Lze také vyložit pečícím papírem, který zajistí, že se těsto k formě nepřichytí.
Forma na pečení sladkých i slaných pokrmů, biskupského chlebíčku, domácího chleba, pro přípravu aspiků apod.
Materiál: pocínovaná
- dno strukturované
- rozměry 35 x 11 x 7,5cm
- teplotní odolnost: max. 230 °C
Použití
- nevhodné do mikrovlnnné trouby
- nevhodné do myčky nádobí
- v elektrické troubě
- v horkovzdušné troubě
- v plynové troubě
Parametr | Popis |
---|---|
Materiál | Kov, Pocínovaný plech |
Použití | nevhodné do mikrovlnnné trouby, nevhodné do myčky nádobí, v elektrické troubě, v horkovzdušné troubě, v plynové troubě |