Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Forma AL/plast na hamburger

Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Materiál: hliník, plast. Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.

Výrobce: Orion CZ

Dostupnost: Dodáme do 7 - 10 dní

232 Kč

Kód produktu: P51390

Kategorie: Všechno zboží

Popis produktu

Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Materiál: hliník, plast. Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
ParametrPopis
Váha 262 g
Materiál Plast

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Miska sklo TRUVA pr. 12 cm

Miska sklo TRUVA pr. 12 cm

Miska kompotová. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 12 cm, v. 5,5 cm.

Dodáme do 7 - 10 dní
273 Kč
Zápich do květináče Pažitka

Zápich do květináče Pažitka

Po vysetí semínek bazalky si květináč nebo část záhonku můžete stylově označit dřevěným zápichem s vypalovaným…

Dodáme do 7 - 10 dní
25 Kč
Solnička a pepřenka Whiteline

Solnička a pepřenka Whiteline

Porcelánová souprava solničky a pepřenky s podložkou z bambusu.

Máme na skladě
174 Kč