Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Cukrářská špička likérová 24-36

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Výrobce: Kovovýroba Jeníkov

Dostupnost: Naskladňujeme do 3 týdnů

296 Kč

Kód produktu: KJ246

Kategorie: Likérové cukrářské špičky

Popis produktu

Speciálně vyrobená špička je určená pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. Ten můžete vyplňovat krémem podle své chuti. Při aplikaci je důležité mít nástroje i připravené suroviny vychlazené, aby se tenké stěny krému nepoškodily.

VÝŠKA 60 mm
PRŮMĚR 24 mm - 36 mm
MATERIÁL POCÍNOVANÝ PLECH

Recept na likérové špičky

  • 7 dkg cukru krystal nebo krupice
  • 2 dkg sojové mouky (hladké odtučněné) k dostání v prodejnách zdravé výživy
  • 1 dkg kakaa
  • 1 dl vody
  • 5 dkg čokolády na vaření
  • 10 dkg ztuženého 100% tuku
  • cca 22 ks kulatých piškotů
  • čokoládu a trochu ztuženého tuku
  • vaječný koňak
  • trochu sušeného mléka na zahuštění koňaku

Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na 4 stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. necháme úplně vychladnout, třeba i do druhého dne. Potom zašleháme změklý ztužený tuk. Dbejte na to, aby jste opravdu měli vyšlehanou hmotu bez kousků tuku.

Než budeme dělat špičky, dáme si hmotu na chvíli do lednice, ale ne úplně ztuhnou, aby šla hmota tlačit pytlíkem. Mezi tím si na piškoty namažeme čokoládu. Zabrání nám změknutí piškotu. Hmotu vytlačíme speciálním nástavcem na piškoty a dáme do lednice. Můžeme si také upéct svoje buflery. (Nástavec má na straně malou dírku a ta musí zůstat venku) . Zásada při dalším zpracování špiček je, že musí být hodně studené, nejlépe namražené. Nezapomeňte si také nechat hmotu na uzavření špiček. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mlékem, naplníme špičky a uzavřeme je ozdobným nástavcem. Dáme opět do lednice. Rozděláme si čokoládu s tukem a velmi ledové špičky v ní namáčíme.

ParametrPopis
Váha 35 g
Materiál Kov

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Cukrářská špička likérová 11-16

Cukrářská špička likérová 11-16

Tato dvouplášťová špička je nejmenší rozměr špičky, který bez…

Máme na skladě
323 Kč
Nové
Cukrářská špička likérová 18-24

Cukrářská špička likérová 18-24

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Máme na skladě
293 Kč
Špička pocínovaná likérová 1 ks - 18/26

Špička pocínovaná likérová 1 ks - 18/26

Špička pocínovaná likérová 1 ks - 18/27

Máme na skladě
262 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.