Speciální směs na výrobu laskonek, sněhových pusinek apod.
Práce s “biankou” je skutečně snadná: smícháte 1 díl směsi, 1 díl cukru krystal a 1 díl vody. Šleháte 3 min. na nejvyšší obrátky, začnete přisypávat další 1 díl cukru tentokrát moučky a 1 díl kokosu (nebo ořechů) a šleháte další minutu. Směs roztíráte na lehce vymaštěný plech a pečeme při 150°C 2 minuty a následně dosoušíme při 100°C sušíte cca +- 45 minut dle velikosti tvarů.
Vynikající na rychlou výrobu laskonek, sněhového pečiva ať již plněného nebo jen s cukrovým posypem.
Další recepty:
Sněhové pečivo stříkané
- 200 g Bianca
- 200 g Cukr krystal
- 200 g Voda (studená)
- 200 g Cukr moučka
Všechny suroviny mimo moučkového cukru šleháme dohromady metlou cca. 8 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr a stříkáme sáčkem a řezanou trubičkou požadované tvary na plech s pečným papírem.
Doba a teplota pečení: cca. 3 - 5 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C 30-45 min., dle velikosti tvarů.
Složení výrobku:Zmes cukru, sušeného bielka, zahusťovadlá E466, aróma a kys. Citrónovej E330
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 500 g |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Vejce |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1647 kJ |
Energetická hodnota | 393 kcal |
Tuky | 0, g |
Sacharidy | 89.2 g |
- z toho cukry | 88.88 g |
Bílkoviny | 8.20 g |
Vlákniny | 0.50 g |
Sůl | 0.7 g |