Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Želatina prášková na ztužení krémů 20g

Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker, jemně mletá

Výrobce: Dr. Oetker

Dostupnost: Máme na skladě více než 10 ks

36 Kč

Kód produktu: 6798

Kategorie: Suroviny ostatní

Popis produktu

Čirá želatina bez chuti a aroma je vhodná k použití na ztužení krémů pro přípravu dezertů. Lze přimíchat do jogurtových, tvarohových i smetanových náplní, které po ztuhnutí získají pevnost a dorty, řezy a rolády půjdou hladce krájet, aniž by se rozpadaly.

Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo  pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker.

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Hmotnost: 20g

 

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Lesk (šelak) 400 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk (šelak) 400 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk na čokoládu, marcipán a dorty

Máme na skladě
367 Kč
Lesk (šelak) 100 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk (šelak) 100 ml na čokoládu, marcipán, dorty

Lesk - šelak na čokoládu a marcipán

Máme na skladě
229 Kč
Griliáš - lískové oříšky v karamelu (sekané 2-4 mm) 100 g

Griliáš - lískové oříšky v karamelu (sekané 2-4 mm) 100 g

Griliáš ke zdobení cukrářských výrobků nebo obalování - složení cukr, pražené lískové oříšky (20%). Hmotnost 100g.…

Máme na skladě
61 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.