Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Temperovač čokolády + 3 nerezové temperovací misky jako dárek

Temperovač čokolády + 3 nerezové temperovací misky jako dárek
Nové Sleva -45% Akce Doprava zdarma
Temperovač čokolády + 3 nerezové temperovací misky jako dárek

Temperovací stroj na čokoládu + 3 temperovací misky jako dárek.

Výrobce: PME

Dostupnost: Máme na skladě více než 5 ks

2 500 Kč 1 371 Kč

Kód produktu: CM104

Kategorie: Pomůcky na pralinky

Popis produktu

Pokud ve větším pracujete s čokoládou, oceníte tohoto pomocníka, který zabezpečí stálou teplotu rozpuštěné čokolády. Polevu, čokoládu nasypete do misky, nastavíte teplotu a můžete začít pracovat. Termostat spolehlivě dodržuje nastavenou teplotu po celý čas vaší práce. 

Temperovač má 2 stupně pro nastavení teploty - jedno pro roztavení a druhé pro udržení roztavené suroviny. Je dodáván se třemi nerezovými temperovacími miskami s vytvarovanou částí na odlévání a rukojetí. Takže můžete pracovat s různými barvami polev, mléčnou  i tmavou čokoládou ve stejné chvíli. Stupeň 2 slouží k rozpouštění čokolády a stupeň 1 slouží k udržování teploty (temperování). Toto zařízení je dodáváno s konektorem EU. Přesnou teplotu výrobce neuvádí.

Velikost základní jednotky: cca. 18,5 x 14,5 cm.
Velikost tavicích nádob: cca. 8,5 cm v průměru a 5,5 cm vysoké.

Technické údaje:
Napětí: 220 - 240 V
Frekvence: 50 Hz
Výkon: 25 Watt

 

Jak se s temperovačem pracuje? Návod k použití 

  1. Umístěte základnu na plochý pracovní povrch.
  2. Do topné dutiny vložte tavicí nádobu
  3. Zapojte základní jednotku do síťové zásuvky. 
  4. Otočte ovládací spínač do polohy "tavení" (II) pro předehřívání na dobu asi 10 minut. 
  5. Vložte čokoládovou hmotu nebo polevu do hrnce, aby se roztavila. Maximální množství hmoty je 250 g, temperovací misky nepřeplňujte.
    Upozornění: Pokud používáte blokovou čokoládu, nakrájejte nebo strouhejte čokoládu na malé kousky, abyste snížili dobu tání.
  6. Během procesu tavení hmotu příležitostně zamíchejte. 
    Upozornění: Nepoužívejte ostré lžíce, nože nebo nástroje, protože byste mohli poškrábat povrch temperovací misky.
  7. Když se čokoláda roztaví, přepněte spínač do polohy udržování teploty (I).
  8. Podle potřeby použijte čokoládu nebo polevu dle potřeby. 
  9. Po ukončení otočte spínač do polohy vypnuto (0).
  10. Vytáhněte zástrčku ze zásuvky.

Aby vám temperovač déle vydržel: Péče o temperovač

  • Před čištěním vždy vypněte základní jednotku a vytáhněte zástrčku ze zásuvky. 
  • Přístroj nikdy neponořujte do vody. 
  • Otřete základnu přístroje čistým vlhkým hadříkem. 
  • Propláchněte tavné nádoby v horké mýdlové vodě a vyčistěte je. 
  • Neumísťujte nádobí ani podstavec do myčky na nádobí. 
  • K čištění přístroje nebo nádob nepoužívejte ostré předměty.

Zásady bezpečného a ohleduplného užívání

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ – přečtěte si je před použitím

Temperovač je určen POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ! 

Při používání elektrických spotřebičů je třeba vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření: 

  • Před použitím si přečtěte všechny pokyny. 
  • Nedotýkejte se horkých povrchů. Vždy používejte rukojeť.
  • Pro ochranu před elektrickým proudem neponořujte přívodní šňůru, zástrčky nebo spodní jednotku do vody nebo jiné kapaliny. 
  • Dbejte zvýšené pozornosti, pokud je přístroj používán dětmi nebo v jejich blízkosti.
  • Odpojte spotřebič ze zásuvky, pokud není používán a před čištěním. Před čištěním a uskladněním nechejte důkladně vychladnout.
  • Nepoužívejte spotřebič s poškozeným kabelem nebo zástrčkou nebo poté, co přístroj nepracuje správně nebo byl jakýmkoli způsobem poškozen. Vraťte přístroj výrobci/prodejci k ověření, opravě nebo seřízení. 
  • Vždy používejte správné zástrčky a napětí. 
  • Nepoužívejte přístroj s příslušenstvím nebo tavícím hrncem, které nejsou doporučeny výrobcem, protože by mohlo dojít k úrazu. 
  • Nepoužívejte venku. Výrobek je určen pouze pro použití v interiérech. 
  • Nenechávejte přívodní šňůru viset přes hranu stolu nebo přepážky nebo se nedotýkejte horkých povrchů. 
  • Neumísťujte přístroj na horký povrch nebo v blízkosti horkého plynového nebo elektrického hořáku nebo do trouby.
  • V mikrovlnné troubě nepoužívejte přístroj ani tavicí nádoby.
  • Při přesunování spotřebiče s horkou tekutinou se musí používat extrémní opatrnost.
  • Před vyjmutím vidlice ze zásuvky přepněte spínač do polohy "0". 
  • Nepoužívejte přístroj pro jiné než určené použití. Přístroj je určen výhradně pro tavení čokolády nebo jedlých polev v peckách. 
  • Pro snížení rizika úrazu elektrickým proudem používejte pouze vyjímatelný tavicí hrnec. Hmotu nevkládejte a ani nerozpouštějte přímo v základně.
  • Nerozpouštějte čokoládu nebo polevu do výše nad rysku "MAX", která je označena tavicím hrnku. 

TYTO POKYNY USCHOVEJTE.


Videa



Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Vidlička trojzubá 1ks

Vidlička trojzubá 1ks

Použito ilustrační foto, které obsahuje tři základní pomůcky pro namáčení…

Máme na skladě
159 Kč 135 Kč
Forma na bonbony Gerberky

Forma na bonbony Gerberky

Forma na bonbony Gerberky

Máme na skladě
100 Kč
Forma na čokoládu - oči

Forma na čokoládu - oči

Určeno pro náročné - forma na výrobu 3D bonbonů ve tvaru oční bulvy, forma má celkem…

Máme na skladě
121 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.