Pomocí roztíracího nože uhladíte krémem potřené dorty, řezy, rolády a další zákusky. Nahřátým nožem snadno rozetřete čokoládu dohladka na různých dezertech nebo sušenkách. Nožem si můžete pomoci při rychlém přenášení vykrájeného pečiva na plech i při přenášení plátů dortových korpusů. Nožem odstraníte přebytky čokolády při vylévání forem na pralinky i polevu, která stekla na hladkou podložku.
Rovná cukrářská roztírací lopatka (nůž) je vyrobena z kvalitního nerezu s ergonomickou plastovou rukojetí. Vhodná na pomazávání a roztahování krémů, marmelády na plochu dortu, na teplou čokoládu při potahování dortu, na zarovnávání nerovností. Nezbytnost ve výbavě každého milovníka či milovnice pečení dortů.
Barva: stříbrná/černá
Materiál: nerez/plast
Rozměry:
- Délka nerezové roztírací plochy: 15,5 cm
- Šířka: 2,7 cm
- Celková délka: 29 cm.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 85 g |