Třtinový cukr je populárním sladidlem zdravějších verzí moučníků. Díky tomu, že neprošel rafinací, si zachovává minerály, o které je bílý cukr ochuzen. Cukr má výraznější, lehce karamelovou chuť, a proto se skvěle hodí k doslazování nejen „zdravějších“ verzí sladkého pečiva.
Hrubozrnný jantarově zlatý přírodní třtinový cukr se vyrábí krystalizací z čerstvé třtinové šťávy. Má bohaté aroma a chuť díky vyššímu obsahu třtinové melasy, pěstovaného na malebném ostrově v Indickém oceánu Mauricius. Je vhodný ke slazení kávy, cereálií, čerstvého ovoce, přípravě míchaných nápojů a na pečení. Bez konzervantů, aditiv a aromat. Skladujte v suchu při teplotě do 30 st C a reativní vlhkosti max 70% a chraňte před přímým slunečním zářením.
Energetické hodnota: 396 kcal/1683 kJ
Hmotnost: 4 kg
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 4000 g |